Meer informatie? Bel 06 - 51 97 45 06

Leg je mooiste herinneringen vast met de nieuwe Canon Zoemini S2 instant cameraprinter!

Share dit artikel met je vrienden, familie of collega's:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on linkedin
Share on email

Canon Europe lanceert vandaag de Canon Zoemini S2 instant camera printer voor on-the-go fotograferen, editen en printen tegelijkertijd. Met een compact design en een gewicht van slechts 188 gram is de Canon Zoemini S2 de perfecte instant camera printer in zakformaat en bovendien vakantiepartner. Gebruikers kunnen nu ook kiezen uit verschillende opnamemodi, en zelfs direct filters en frames toevoegen aan hun foto’s dankzij de nieuwe Effect- en Frame knoppen op de camera printer. De Canon Zoemini S2 is vanaf oktober verkrijgbaar in de kleuren Petrol, parelmoer wit, rosé goud en is net zo licht en compacte als zijn voorganger de Canon Zoemini S1 zodat je hem nog steeds gemakkelijk mee kunt nemen, waar je ook naartoe gaat.

De Canon Zoemini S2 instant camera printer combineert zowel fotografie als creatieve in-app bewerking en printen onderweg. En dat met maar een apparaat! Verkrijgbaar vanaf oktober 2021 in de kleuren Petrol, parelmoer wit en rosé goud.

Vergroot je creativiteit met de Canon Mini Print-app

De Canon Zoemini S2 is de perfecte gadget voor zowel de creatieveling, content creator als de artistieke hobbyist. De cameraprinter maakt via Bluetooth verbinding met de Canon Mini Print-app om de leukste creaties te maken – van collages tot het toevoegen van tekst aan je favoriete foto’s en het printen van kant-en-klare of zelfgemaakte stickers met o.a. Canon ZINK™ Circle Photo Paper. Dit zijn nieuwe fotovellen compatibel met de Canon Zoemini printer reeks, bestaande uit voorgesneden cirkels van 33mm doorsnede. Tevens kun je nu via de live-weergave in de Canon Mini Print-app eerst de compositie van je foto nog bekijken voordat je hem daadwerkelijk maakt dan wel print. 

Creëer, print en plak

De creatieve toepassingen van de Canon Zoemini S2 worden vergroot door de 2-in-1-functionaliteit, waardoor gebruikers eenvoudig onderweg kunnen fotograferen, editen en printen tegelijkertijd. Dankzij de ingebouwde spiegel en ringverlichting maak je bovendien de leukste selfies, terwijl je met de nieuwe Effects- en Frames-knoppen eenvoudig filters en randen in vintage-stijl aan je foto’s kunt toevoegen. Voor de optimale foto kunnen gebruikers nu ook de bovenste schuifknop gebruiken om te wisselen tussen de portret-, outdoor- of selfiemodus. Vervolgens kan de foto in verschillende formaten geprint worden op vellen Zink™ Photo Paper, van 2″x3″ fotopapier tot nu dus ook cirkelvormig fotopapier met plakzijde om bijvoorbeeld je laptop of slaapkamerwand te personaliseren.

Altijd en overal mee naartoe dankzij het compacte design

Met een compact design en een gewicht van slechts 188 gram is de Canon Zoemini S2 de perfecte instant-cameraprinter in zakformaat en tevens vakantiepartner. Als gebruikers vergeten om de papierlade bij te vullen voordat ze op avontuur gaan, kunnen ze nog steeds foto’s maken en die opslaan op de MicroSD-kaart om ze later bij thuiskomst alsnog te printen. De tijdsinformatie wordt automatisch toegevoegd wanneer deze functie is gesynchroniseerd met een smartphone. Ten opzichte van het voorgaande model is ook de printwachtrij vergroot, waardoor de wachttijd tussen het maken van een foto is verkleind en de noodzaak voor regelmatig bijvullen van papier is verminderd. De accuduur gaat tot maar liefst 25 foto’s mee – ideaal om onderweg nieuwe herinneringen vast te leggen.

Prijs en beschikbaarheid

De Canon Zoemini S2 is vanaf oktober verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €169,99. Ga voor meer informatie naar www.canon.nl.