Meer informatie? Bel 06 - 51 97 45 06

Designen van

Websites

Een website laten maken door een professionele designer? KEFO is gedreven om ook voor jouw een website te ontwikkelen. Door de vele branches waar in werken hebben we als bedrijf veel technische kennis en ervaring opgedaan. We weten precies wat aansluit op de wensen van jou als klant. Ben je nieuwsgierig geworden? Op deze pagina kun je alles vinden over het laten maken van jouw website.

Uniek & functioneel

Samen met jouw gaan we aan je toekomstige website werken. Je kunt in het ontwikkelproces aangeven wat je mooi vindt, welke functionaliteiten je denkt nodig te hebben en wat niet. We zullen je uiteraard gaandeweg ook adviseren hier in. We maken rekeninghoudend met je wensen de ideale website.

Gebruiksvriendelijk

Niet alleen de ontwikkeling van de visuele kant is belangrijk, maar ook de gebruiksvriendelijkheid, zowel voor je klant als voor jou! Je klanten moeten binnen de website de weg goed weten te vinden, want dat is belangrijk. Over het algemeen blijft een bezoeker, maar kort hangen. Ook voor jou moet het gebruiksvriendelijk zijn, je wilt namelijk meestal de content zelf kunnen wijzigen.

24/7 monitoring

Als je website door ons gemaakt is zul je tijdens het eerste jaar automatisch aangesloten worden op onze tools voor het monitoren van je website. We monitoren 24/7 en mocht er onverhoopt iets mis gaan op je website dan zullen we dit snel aan je communiceren en eventueel oplossen. Na het eerste jaar kun je zelf kiezen of je dit in abonnementsvorm door wilt laten lopen.

Onbeperkte mogelijkheden

Elke website is anders en iedereen heeft zijn eigen wensen voor een website. Misschien wil je een simpele website of wil je een uitgebreide webshop (online) met aangekoppeld kassasysteem voor de offline winkel waarbij de voorraad gelijk loopt zowel online als offline. Niets is ons te gek, we kunnen je website (-shop) programmeren zoals jij dat wilt!

SEO Technisch

Een website is in het beginsel natuurlijk belangrijk, omdat je een platform wilt hebben waar je klanten kunt verwelkomen, maar zonder goede SEO-instellingen en teksten op je website ben je eigenlijk nergens. De uitdaging zit hem vooral in het vindbaar worden op internet zodat je bedrijf en website goed gevonden worden in bijvoorbeeld Google of Bing.

Goede beveiliging

Bij het hebben van een website is het belangrijk om ook nauwkeurig met je beveiliging om te springen. Website kunnen namelijk gevoelig zijn voor hackers en deze kunnen op hun beurt weer data stelen, dat is natuurlijk wat je als bedrijf wilt en moet voorkomen. Je website wordt daarom voorzien van de recentste beveiligingsmiddelen.

Enthousiast geworden?

Heb je vragen over onze diensten? Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen en wil je graag een bakje koffie met ons drinken om je plannen te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en meld je opdracht aan. We plannen dan zo snel mogelijk een gesprek met je in. 

Wat wij voor jou kunnen betekenen met onze

Websites

Websites

Krachtig, mooie en functionele website die jou klanten verbaasd doen staan. 

Webshops

Krachtige en succesvolle webshops voor de beste omzet en die gebruiksvriendelijk zijn voor jou en je klanten.

SINGLE PAGE

Wil je liever een website in al zijn eenvoud? We kunnen voor een single page ontwikkelen die als visitekaartje bij je bedrijf past. 

LOGO Design

Bij het hebben van een website is natuurlijk een logo ook wel een beetje “key”, daarnaast wil je met je logo ook al bedrijf laten weten wie je bent, zowel online als offline. Met ons ontwerp krijgt je bedrijf betekenis. 

Huisstijl

Net als je logo is het hebben van een huisstijl belangrijk, de kleuren, de patronen, de vormen stralen uit wij je als bedrijf bent en wat je doet. De klant ervaart herkenbaarheid en vertrouwen. Net als je logo, geeft een huisstijl betekenis!

Overige

Naast webdesigner en graphics designer zijn we veel meer dan dat. We zijn fotograaf, systeembeheerder, programmeur en beveiligingsspecialist.