Meer informatie? Bel 06 - 51 97 45 06

Nooit meer zorgen met onze IT support

Goede ondersteuning is een onmisbare schakel binnen je bedrijf. Met de IT support van KEFO kun je er op vertrouwen dat de IT binnen jou bedrijf op rolletjes verloopt. 

Systeembeheer

Voor je bedrijf wil je zekerheid, duidelijkheid en structuur, juist op het gebied van ICT gaat het regelmatig mis. KEFO, brengt zekerheid, duidelijk en structuur binnen de ICT van het bedrijf. Een moderne werkomgeving voor de medewerkers die constant ondersteund en ontwikkelt. Veilige en betrouwbare opslag van gegevens met betrouwbare systeembeheer voor al je apparaten.

Webdesign begint bij www.kefo.nl oftewel KEFO

Zorgeloos migreren

Het migreren van het ICT-beheer naar een nieuwe partner is een ingewikkeld proces en kan de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Onze ervaren projectengineers maken het complete netwerk, kritische applicaties, bestandssystemen, rechten en gebruikers inzichtelijk. Planmatig voeren we de migratie uit op een moment dat je het beste uitkomt.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 geeft jouw digitale werkomgeving net even die extra touch en mogelijkheden die jouw bedrijf goed kan gebruiken. Zakelijke gebruikers ondervinden nu eenmaal met deze cloud tool een betere online samenwerking met collega’s zeker in tijden van veel thuiswerken is dit natuurlijk de tool bij uitstek. 

Office 365 is gebruiksvriendelijk en kan worden toegepast in elke organisatie of deze nu klein of groot is.

KEFO kan Office 365 ook binnen je bedrijf implementeren, zodat je efficiënter kan werken, toegang hebt tot e-mail, agenda, je bestanden en dat waar ook ter wereld met de beste beveiliging en op elk apparaat.

Downloads

Om jou zo goed mogelijk te helpen maken wij gebruik van de software van Anydesk. Installeer deze op je computer, tablet of telefoon en volg daarbij de stappen uit de uitleg.

Windows

macOS

Android

IOS

Veel gestelde vragen

Is AnyDesk veilig?
Welke gegevens hebben wij nodig?